Buscant , buscant vaig trobar aquesta recepta aquí. No l´he seguit al peu de la lletra, la vaig anar canviant sobre la marxa, i el resultat, la veritat, es que molt bo!
Whole Kitchen, en la seva recepta dolça del mes d´abril, ens convida a preparar Bavarois
Ingredients:
400 g. de maduixes
100 g. de sucre
8 fulls de gelatina
Suc de mitja llimona
250 ml de nata per muntar
Es netegen les maduixes i es tallen, s´hi posa el sucre i el suc de llimona i es trituren
Es posa la nata una estona al congelador perquè estigui ben freda i es munta.
Es posen els fulls de gelatina en aigua freda una estona fins que estiguin hidratades.
Traiem l´aigua de la gelatina, deixant-ne una mica i ho posem al microones per fondre-la. Anem mirant fins que estigui.
Barregem la gelatina amb les maduixes triturades, i després hi afegim la nata muntada (hem d´anar ràpid!). Ho posem en un motllo i ho deixem refredar a la nevera unes 3-4 hores, i.. ja està!
Ens la varem menjar de postres a casa d´uns amics el dijous sant, i tots la van trobar molt bona!
Només em queda donar les gràcies a la Montse, que em va deixar el plat per la foto , i em va donar alguns consells a l´hora de fer-la.
10 comentaris:
T´ha quedat molt maca amb una pinta bonissima!!
T'ha quedat molt be¡¡¡ Y amb la pinta que té deu ser bonissima ¡¡¡¡
Doncs visca la improvisació i la teva bavarois, té una pinta molt bona!!
Petonets
Sandra
segur que estava boníssima! t'ha quedat xulísima!!! molts petonets
Què bones les maduixes...i aquesta bavaresa es veu fresquíssima.
Genial.
Hemos coincidido en la receta, pero es que es tan fácil y está tan rica.....
Besos
QUè bona! I t'ha quedat perfecte amb aquest motllo tan maco! Petonets
Realment és veu molt bona, és que les maduixes i amb nata són boníssimes!
Anna, segur que era deliciosa! És que les maduixes són taaaan bones!! :) I que bonica!
Petons!
Te ha quedado espectacular! Qué bonito, tiene que estar buenísimo!! Un besito:)
Publica un comentari a l'entrada