Ingredients:
6 ous
250 g de formage burgos
4 cullerades de parmesà ratllat
1 ceba
2 carbassons grans
Sal, pebre i oli
Es talla la ceba i es posa a sofregir amb una mica d´oli i sal.
Es tallen els els carbassons a rodanxes primetes (amb una mandolina va molt bé, sino amb el ganivet!)
i quan la ceba està una mica cuita s´hi afegeixen i es saltejen fins que estiguin cuits.
En un bol triturem els ous i els dos formatges amb el turmix i un cop triturat, hi afegim el carbassó i la ceba, barrejem, rectifiquem de sal i pebre i ho aboquem en un motllo rodó d´uns 24 cm de diametre untat previament amb una mica d´oli. Ho coem al forn a 200ºC durant uns 30-40 minuts i ja està!
Tant es pot sevir com a primer plat amb una salseta de tomaquet o una mica de romesco i amanida, o fer-ne dauets i posar-lo de pica-pica.
4 comentaris:
Anna gracias por el comentario en mi blog si te gusta la brandada te gustara el toc crujiente de la pasta filo.Bueno tu receta viniendo de la Mireia exito seguro como lo demuestra la foto tuya, me gusta
peto
miquel
Hola Anna,
Gràcies per a la teva visita i comentari en el meu bloc. M'encanta el carbassó i amb aquesta proposta, segur que està ... més que bo. Petons,
Me gusta comer la verdura de diferentes maneras y con muy distintas texturas. Esta ´´sin duda tiene que ser deliciosa.
Besos.
Me encantan los pasteles de verduras ...este tiene un aspecto estupendo ..BSSSSS.....MARIMI
Publica un comentari a l'entrada