Aquests bastonets es volen assemblar a uns que vaig menjar una vegada en un restaurant italià. Ens els van portar d´aperitiu, mentre esperàvem el primer plat.
Amb aquesta recepta participaré en un concurs d´aperitius proposat per L' Exquisit i que he trobat en el blog Sabores y olores . Es una recepta molt senzilla de fer i crec que queda molt bona i dona molt bon resultat!
Sal
Orenga
Amb aquesta recepta participaré en un concurs d´aperitius proposat per L' Exquisit i que he trobat en el blog Sabores y olores . Es una recepta molt senzilla de fer i crec que queda molt bona i dona molt bon resultat!
Ingredients:
Farina per fer pizzes, que ja porta llevat (jo la compro al Mercadona)
Oli d´oliva
Olives negres o verdes segons el gustSal
Orenga
Es prepara la massa de la pizza tal i com diu l´envàs ( 250g de farina per pizzes, 125 ml d´aigua, 2 culleradetes d' oli d' oliva i un pols de café) i es deixa reposar uns 30 minuts.
Després s´estira la massa amb un curró fins que quedi ben fina, un cop estirada, a la meitat de la massa s´hi posen les olives tallades a rodanxes (tantes com es vulguin i tant poden ser blaques o negres o de totes dues!) oli, sal i l´orenga, es dobla la massa i es torna a estirar amb el curró. S´ha de fer amb una mica de compte perqué es xafen les olives.
Un cop estirada, s´hi posa una mica d´oli, sal i orenga per sobre i cap al forn!
Jo l´hi vaig posar uns 10-15 minuts a uns 180-200ºC, fins que estigui ben cuita (es com una pizza)
Un cop cuita, la vaig deixar refredar una estona i ho vaig tallar a bastonets i .....ja està!
Un aperitiu molt bo i molt senzill i ràpid de fer.
El próxim cop probaré de posar-hi tomaquets secs a veure com queda.
2 comentaris:
A casa agrada molt la pizza....
M'emporto el teu aperitiu.
Salut i bon any!
Ui, aixo ha de ser un no parar...
Gracies per participar!
Una abraçada,
Publica un comentari a l'entrada