dilluns, 25 de juliol del 2011

TRIFLE

Per el que he llegit, el trifle son unes postres típiques angleses, que es basen en alternar capes coca o galetes trossejades, banyades amb algun licor o suc, crema, fruites i nata. Les possibilitats son mil, la fruita pot ser fresca o confitada, pots posar galetes, magdalenes o algun  tros de pastís que hagi sobrat, pots posar-hi nata o no, i la crema pot ser pastissera o unes natilles, fins i tot he vist alguna recepta on s´hi posa gelatina.



Whole Kitchen en la seva proposta dolça del mes de Juliol ens convida a preparar unes postres clàssiques britàniques: TRIFLE

Com que el temps no em sobra he fet un trifle ràpid! Es fa en 2 minuts i queden uns postres d´allò mes bons.  Com que era la primera vegada que el feia, i no sabia si ens agradaria gaire, el vaig fer  en gots petits de 3 o 4 cullerades. Ens va agradar, una mica dolç, suposo que per la melmelada de maduixes, però posant-hi una altre problema resolt!

Ingredients

Galetes de mantega ,daneses, les de la capsa blava
Natilles comprades, les que mes agradin
Melmelada de maduixa amb trossos.
Avellanes picades.

La preparació es ben senzilla, el trenquen  les galetes i es posen a la base del got, a sobre una capa de natilles, desprès una capa de melmelada, i així anar fent fins arribar al final del vas. Per acabar vaig posar un tros de maduixa sencer dels de dins la melmelada i unes avellanes talladetes, i ja està!


No cal dir que si les natilles son casolanes, i la melmelada feta per nosaltres, molt millor! però es tarda una mica mes :)

8 comentaris:

Miquel ha dit...

facil y molt bona aquesta Trifle Anna
peto
miquel

el taller de cuina ha dit...

Ben bo aquest trifle Anna! les galetes de la capsa blava... quin clàssic. De petita els pares les portaven d'Andorra, per tant a casa no eren galetes daneses sinó "les galetes d'Andorra"!
petonets

Judith ha dit...

doncs tu has fet una gran proposta!!!! ;) petonets

Neus ha dit...

M'agrada molt...ademés son amb ingredients que podem tenir a casa...
petons

La despensa de Dana ha dit...

Muy sencillo y con un aspecto muy apetitoso. me quedo por tú blog muchos besos

La cuina de l'Eri ha dit...

Si que ha de se bo si, i com tot el que has posat m'agrada a mi em resultaria unes postres de 10!! Petons

Mercè ha dit...

Un trifle ben senzill de preparar! I unes postres amb copa sempre semblen més elegants, oi?
Petons!

Aire ha dit...

Mooolt bo!