diumenge, 24 de juliol del 2011

GASPATXO DE SÍNDRIA

El gaspatxo no m’agrada gaire,  tot el que porta m’agrada, però el conjunt no. Fa poc que vaig descobrir els gaspatxo de maduixes, (o sopa freda de maduixes i tomàquet) i em va encantar. Potser perquè no porta cogombre? o pebrot? o perquè la maduixa li dona un toc dolcet? La veritat no ho se! El que us porto avui es de síndria, ja que de maduixes no n’he trobat! Els ingredients son els mateixos canviant una fruita per una altre.


Amb aquest gaspatxo, participo a Memòries d´una cuinera que aquest mes ens proposaven gaspatxos i salmorejos. El salmorejo es un altre descobriment que he fet aquest estiu, aviat posaré la recepta!

Ingredients:

500g de tomàquets vermells madurs
500g de síndria pelada i sense llavors
Oli
Sal
Vinagre
Pa torrat i cogombre per decorar




Es trituren els tomàquets i la síndria, i s’hi afegeix oli sal i vinagre al gust. Es passa per un colador, per treure les restes de pell del tomàquet, es posa a la nevera fins al moment de servir, i ...ja està!
El vaig posar en gotets petits, amb una mini broqueta de pa torrat i cogombre , que ja que no està dins el gaspatxo, almenys que hi sigui fora!

8 comentaris:

Silvia ha dit...

Yo tampoco soy nada gazpachera pero si tu dices que merece la pena hacerlo me fio. Eso sí, se ve delicioso.

Besos.

Silvia ha dit...

Doncs a mi el gazpacho m'encanta!! mmm ja tinc ganes de fer aquest de sindria mmmm :P

Cristina ha dit...

Aquest gaspatxo és una bona manera de menjar fruita com a únic àpat.

Miquel ha dit...

molt bo aquest gaspatxo i la brocheta tambe
peto
miquel

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
Jo l'he fet per primera vegada aquest estiu i a tots ens ha encantat. Ben bo, fresquet i sa!!! Li posaré la broqueta la propera vegada que li queda molt bé. Petons

Judith ha dit...

molt bé!!! el de síndria és boníssim!!!! moltíssimes gràcies per particpar un cop més! i a sobre amb un plat que no t'agradava!!! sort que ara ja sí!!! ;P petonets

Neus ha dit...

Quina gran varietat que ni ha per la red de gazpatxos.
Petons

Coses de Llàbiro ha dit...

En vaig fer la setmana passada que no l'havia tastat mai i ens va encantar!
Moltíssimes gràcies per participar al memòries.