Amb aquest gaspatxo, participo a Memòries d´una cuinera que aquest mes ens proposaven gaspatxos i salmorejos. El salmorejo es un altre descobriment que he fet aquest estiu, aviat posaré la recepta!
Ingredients:
500g de tomàquets vermells madurs
500g de síndria pelada i sense llavors
Oli
Sal
Vinagre
Pa torrat i cogombre per decorar
Es trituren els tomàquets i la síndria, i s’hi afegeix oli sal i vinagre al gust. Es passa per un colador, per treure les restes de pell del tomàquet, es posa a la nevera fins al moment de servir, i ...ja està!
El vaig posar en gotets petits, amb una mini broqueta de pa torrat i cogombre , que ja que no està dins el gaspatxo, almenys que hi sigui fora!
8 comentaris:
Yo tampoco soy nada gazpachera pero si tu dices que merece la pena hacerlo me fio. Eso sí, se ve delicioso.
Besos.
Doncs a mi el gazpacho m'encanta!! mmm ja tinc ganes de fer aquest de sindria mmmm :P
Aquest gaspatxo és una bona manera de menjar fruita com a únic àpat.
molt bo aquest gaspatxo i la brocheta tambe
peto
miquel
Hola,
Jo l'he fet per primera vegada aquest estiu i a tots ens ha encantat. Ben bo, fresquet i sa!!! Li posaré la broqueta la propera vegada que li queda molt bé. Petons
molt bé!!! el de síndria és boníssim!!!! moltíssimes gràcies per particpar un cop més! i a sobre amb un plat que no t'agradava!!! sort que ara ja sí!!! ;P petonets
Quina gran varietat que ni ha per la red de gazpatxos.
Petons
En vaig fer la setmana passada que no l'havia tastat mai i ens va encantar!
Moltíssimes gràcies per participar al memòries.
Publica un comentari a l'entrada