Per Nadal vaig fer galetes, però vaig fer molta massa i com que no m´agrada llençar res, vaig pensar, la congelo, que perduda per perduda, almenys comprovo si congelada queda bé!
Doncs si, la vaig descongelar a la nevera, i un cop descongelada, la vaig deixar una estona a temperatura ambient. La vaig estirar i vaig tallar les galetes com si res! I un cop cuites....molt bones! A més, no tenia amb que comparar-les!
La decoració ben senzilla, xocolata blanca i negre desfeta al microones, i...ja està!
7 comentaris:
Hola Anna, gràcies pel teu comentari! :) Desconeixia el teu blog i veig que ets de Girona! Així que ja t'afegiré a la llista per quan fem una trobada de blocaires.
La massa de galetes congelada sempre funciona, i la massa brisa, la sablée, la sucrée... és una bona tècnica que jo també faig servir per aprofitar sobres.
Fins aviat!
Hola Anna! gràcies per la teva visita! m'agraden molt aquestes galetes, t'han quedat genials decorades. Jo sempre acostumo a tenir massa de galetes al congelador, perquè sempre en faig massa i em va bé per qualsevol imprevist.
Em quedo per aquí.
Molts petonets.... Girona m'enamora! jo estic a l'Estartit!
Boníssimes! Fan molt bona cara. Jo també congelo la massa quan me'n sobra... Bé, ho confesso: sóc de congelar de tot! Sempre tinc alguna cosa per sortir del pas... Hehe!
Ànims amb el bloc i ens aneim veient per aquí!
Petons!
ANNA ..me encanta hacer galletas ..pero todavia no me salen muy bien ..estoy en ello ..tomo nota de esta receta..te han salido estupendas ..y se congelala masa ...que bueno .Gracias por compartir ..BESOS MARIMI
Hola Anna,
Doncs gràcies per dir-ho! Jo no l'he congelat mai i ho tind´re en compte. Unes fotos molt maques! Petons,
Va perfecte poder congelar les masses.
He vist que també estàs a Girona, jo estic a prop de Banyoles.
Vaig a continuar fent un tomb per la teva cuina.
Petonets
Hola Anna, ja sóc aquí. Veus com Vidreres no està tant lluny!
Quines galetes més maques, m'agraden molt les quadrades, són molt autèntiques.
Bé, segueixo mirant el teu blog.
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada