El dia següent vam anar fins Castellar de n’Hug, i allà també em vam veure. El nen només feia que dir-me que en compres mes, i jo li vaig dir que ja n´hi faria casa. I aquí estan, no tenen la punteta tan pronunciada com els que vam comprar però son igual de bons!
Ingredients:
3 ous
150g de sucre
250g de farina aproximat, pot ser que en falti una mica depenent dels ous, el raig d´anís...
La pella d´una llimona
1 bon raig d´anís.
Comencem barrejant els ous amb el sucre fins que estiguin ben espumosos. Tot seguit hi afegim la pela de llimona ratllada, el raig d´anis i la farina tamisada. Ha de quedar amb una textura espessa, però que es pugui posar dins una màniga pastissera i fer els pets de monja. Jo ho vaig fer amb el decomax i va anar prou bé.
Escalfem el forn a 180ºC i en una safata de forn amb paper vegetal anem fent els pets de monja amb la màniga. Els coem durant uns 10 minuts fins que veiem que estàn rossos.
Aprofito la recepta per participar a la Recepta viatgera, la convocatòria que fan els nois de El taller de cuina, per el segon aniversari del blog.
Es tracta de fer una recepta que et recordi un viatge. Aquest viatge no va ser ni gaire lluny, ni gaire llarg, però crec que els pets de monja ens hi faran pensar sempre.
6 comentaris:
Ana que be que t'han quedat els pets de monge ..............Jo també fa molt temps que no en veig ni en menjo.
petons
T' han quedat estupendos! Gràcies per compartir la recepta...Me l´emportoja que fa tant que no en menjo.
A casa també fa temps que no en mengem i me n'has fet venir ganes, provarem la teva recepta!
Anna a mi els pets de monja també em fan viatjar: a la infantesa! Moltes gràcies per participar!!!!
petonets
Quans records que em porta aquesta recepta, fa temps i temps que no en veig ni en menjo, quan era petita els pares me'n compraven!!!
La tindré de provar perquè fan molt bona pinta!
Un nom ben gracios!!!
Un peto
Pascu Vicens
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/
Publica un comentari a l'entrada