dimecres, 22 de juny del 2011

ROTLLETS D´ALVOCAT

Primer de tot dir-vos:
 No he desaparegut! Encara estic per aquí!
Fa un temps, que tinc bastants de problemes a l´hora de publicar receptes, de deixar comentaris, i fins i tot de afegir les fotos. No se si es que el blog s´ha revelat en contra meva o soc jo que no el faig servir correctament!

Anem per la recepta:
L´amfitriona d´ aquest mes de l´HEMC 55 es la Sònia de L´EXQUISIT, i  quan vaig veure la proposta   em van venir al cap uns rotllets que fa una amiga meva,  i que son boníssims.  Vaig demanar-li  permís per publicar-los i em va dir que clar que si!  
Es fresqueta i ràpida de fer , pot servir com a primer plat o si talles els rotllets petits com a part d´un pica pica

Ingredients per uns 4 rotllets
4 "tortillas" mexicanes
1 alvocat
1 tomàquet  madur
Mitja ceba
1 llauna de tonyina
Suc de llimona
Oli
Sal


Es talla el tomàquet , la ceba i l’alvocat a dauets i es posen en un bol, s´hi afegeix la tonyina, i s´amaneix amb el suc de llimona l´oli i la sal. Amb aquesta barreja s´omplen les tortillas, s’enrotllen i…. ja està, mes fàcil impossible!

La meva amiga, també hi posa formatge de cabra, però com que no en tenia…
Moltes Gràcies Ita!

6 comentaris:

Miquel ha dit...

bons rollitos i bona revetlla
peto
miquel

Cristina ha dit...

Quins rollitos més nutritius i fets amb els ingredients tipics dels mexicans. M´agraden.
Bona revetlla.

Judith ha dit...

Blogger està fent molt el tonto últimament!!! una bona proposta enrotllada!!! petonets guapa

Sonia ha dit...

Anna, es el blogger, no pas tu

Molt bona aportació, gracies per participar

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
Doncs que bé que hagis pogut publicar aquest rotllets per que blogger darrerament dona molt problemes...
Fantàstics amb l'alvocat que m'agrada tant! Petons

Neus ha dit...

Aixo agrada molt a casa meva per sopar... sopars informals i bons.

Petons ens veiem per les cuines