dimarts, 22 de febrer del 2011

PASTA AMB ESCALIVADA

Ha sobrat escalivada? Doncs espera, que bullo una  mica de pasta i a veure com queda...
Això es el que em va passar fa molt de temps i la veritat, després d’aquell dia, ja miro que en sobri d’escalivada per poder fer aquest plat!



Ingredients:
(per 2 persones mes o menys)

Escalivada (1 pebrot, una albergínia i una ceba normaletes)
200 g de pasta (aquesta vegada tallarines)
2 grans d’all
Oli
Sal
Julivert

Es bull la pasta i s' escorre.
En una paella grosseta, s’hi posa oli i els alls tallats petits, i quan es comencen a coure, s’hi afegeix la escalivada tallada a tiretes primes, s’hi dona un parell de voltes i s’hi afegeix la pasta i es deixa coure un minut mes, perquè s’ajuntin els sabors. Es rectifica de sal si fa falta, s’hi posa una mica de julivert tallat per sobre i.. ja està!

Es pot  menjar freda o calenta, i està bona de les dues maneres
A la foto no surt, però un cop a taula, vaig agafar formatge de cabra, li vaig posa per sobre i....boníssim!




9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, a mi aquest plat segur que m'encantaria! Amb el que m'encanta l'escalivada... i el temps que fa que no faig!
Petonets!
Sandra

Helena ha dit...

Molt bona la idea Anna!!!m'animaré a fer-la... petons

Noelia ha dit...

me encanta la escalibada y la pastaa, asi que lo probare
un saludo
www.lasguisanderas.com

Judith ha dit...

I tant que té de ser bona aquesta recepta, casualment avui tinc escalivada a veure si me'n sobra i demà els i preparo aquest plat.

Judith

La cuina de l'Eri ha dit...

El toc aquest del formatge de cabra... m'ha agradat molt!! Ja se que he de fer més escalivada la propera vegada!
Petons

Anna ha dit...

Hola a tots i gràcies pels comentaris!
La veritat es que està molt bona, i es una manera d´aprofitar, i el formatge de cabra ho acaba de lligar to. Espero que us agradi!

garlutti ha dit...

Anna que rica es la escalivada ... y con pasta mucho mas ..las fotos preciosas ..besos MARIMI

A la cuina, amb un parell d'ous ha dit...

Anna, molt bon contrast la pasta amb l'escalivada. I el formatge de cabra li dona un toc fantàstic. M'agrada!

Miquel ha dit...

Anna me gusta esta combinacion no la he probado nunca, me la llevo
peto
miquel