Aquestes mini quiches o mini "tartaletes", son súper fàcils i súper ràpides de fer, i a part de formatges, es pot fer amb el que tinguis per casa, tonyina,..bacon...verdures...
Ingredients:
1 paquet de crestes (altrament dit “empanadilles”) em sembla que n’hi van 16 unitats.
3 ous
200 ml de crema de llet
Brie i Sobrassada per un tipus
Formatge de cabra i tomàquets xerry per l’altre
Herbes provençals o similar
Sal
Pebre
Les quantitats, les que vulgueu, potser us agrada mes el formatge que la sobrassada o al revés o potser no teniu sobrassada i hi poseu bacon....es pot anar a improvisant! El que si s’han de tenir son ous! I crema de llet i crestes clar...
Es posen les crestes en motllos de magdalenes de silicona o de flameres d’alumini o del que tingueu per casa que faci de motlle.
En un bol es barregen la nata i els ous i s’hi a afegeix sal, pebre i herbes al gust.
En una meitat de la barreja, s'hi posa la sobrassada i el brie tallat a dauets i a l’altre el formatge de cabra esmicolat i les xerrys per la meitat.
S’omplen les quiches fins la meitat i es posen al forn a uns 180ªC fins que estiguin cuits uns 15-20 minuts. Un cop freds, es treuen del motlle i ...ja està!
A tenir en compte:
-Deixeu-les coure a la part de sota del forn una estona, perqué a vegades, el cul no queda gaire cuit..
-Algun cop ,al coure, s’han inflat tant que s’ha trencat la cresta, no patiu, quan acaba de coure, i es refreda, tot torna al seu lloc!
8 comentaris:
Què xules Anna!! No havia pensat mai que la massa d'empanadilla podia tenir aquest ús, m'agraden molt!
Petonets
Sandra
Hola Sandra, no fa pas gaire que ho vaig descobrir! Això pasa quan hi ha un paquet punt de caducar, i una que es de no tirar res...ho vaig probar i el resultat es molt bó!
Hola Ana,
No he fet mai això! M'agraden molt!! No tenia ni idea que amb la massa de les crestes podiem fer aquestes cassoletes. Molt bé!!! Petons
Bona idea Anna!
Ho haurem de tastar no?
Gràcies per aquesta proposta, fa segles que no compro crestes...
Fins aviat,
Elisabet
Eri, doncs son bastant "resultones" i per un pica-pica queden molt b!
Hola Elisabet, jo tmpoc en compraba mai, pq això de fregir no m´agrada gaire, xo així, al forn, queden b.
Ptns a tots!
Anna, quina bona idea fer servir la base de crestes per fer aquests cistellets! :)
Petons!
Molt bona idea!
Anna, quina bona pinta que fan. Ho provaré :D
Petons.
Publica un comentari a l'entrada