Ingredients:
150g de mantega
125g de formatge ratllat, jo li he posat gouda, però la recepta posa emmental
25g de parmesà
3 cullerades d e crema de llet
175g de farina
2 culleradetes de llevat pols
2 ous
Sal i pebre
Sèsam
Es posa en un bol, la mantega pomada, els formatges, la crema de llet , la sal i el pebre(al gust) i es remena tot amb la batedora de varetes (costa una mica) Un cop ben barrejat, s´hi afegeixen els ous i la farina mes el llevat tamisats, anar alternant. Queda una massa molt espessa i una mica enganxosa.
Es posa la massa en una màniga pastissera amb una broquet arrissat, i es fan les formes que es vulguin (palets, rodonetes anelles...) s'hi posa per sobre sèsam, i es couen al forn a 200ºC durant uns 10 minuts o fins que estiguin rosses i cuites i... ja està!
A la foto del llibre, les galetes semblaven d’aquelles de mantega daneses, per això el broquet arrissat, però al posar-les al forn, a mi m’han quedat sense ris! Però bones Eh!
7 comentaris:
Hola!
Segur que t'han queda boníssimes encara que no s'hagi mantingut el ris. Bona eleció amb el gouda. Una pinta molt bona. Petons
Que maques que t'han quedat, i amb el que ens agrada a casa el formatge!
Doncs a les teves fotos tenen molt bona pinta! Tot el que es digui formatge a mi m'agrada.
Petonets
En puc agafar una? Quina bona fila que fan!!!!
Anna; T'he he agafat amb doble motiu... la teva recepta de galetes de formatge i també, a la meva llista de blogs.
Unes galetes d'alló més i més bones, de segur que sí... i de formatge, que bé..¡¡
Que vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D :-D
con estos ingredientes buena seguro me gustan
peto
miquel
Quines galetes tant xules!! m'agrada molt la forma i sobretot el sabor que li ha de donar el formatge! Ua recepta genial.
Molts petonetsss
Publica un comentari a l'entrada