dimarts, 15 de maig del 2012

ENTREPÀ DE TRUITA D´ESPÀRRECS (amb formatge de cabra i pesto vermell)

Ja som a dia 15, i com cada mes toca la Recepta del 15, i aquest cop la cosa va d´entrepans, entrepans del 15!
Tenia planejat fer l´entrepà de pollastre, però el diumenge, que es el dia que el vaig fer, vam anar a fer un vol a bosc i vam trobar un munt d´espàrrecs. Aquí la recepta va canviar, i vam anar improvitzant sobre la marxa. En la improvització em va ajudar el meu home, ara posa això, que si hi podem posar el pesto aquell tant bo...i el resulat es aquest entrepà, que jo el vaig fer en petit, per menjar en dues mossegades.


Ingredients:

1 panet de llavors
1 ou
espàrrecs al gust
pesto vermell
Formatge de cabra al gust

Tan fàcil com fer una truita d´espàrrecs, posar-la a dins del pa, posar-hi per sobre el formatge de cabra i acabar amb una cullerada de pesto vermell , tancar i menjar! Mmmmm estava boníssim de veritat.

10 comentaris:

Àngels ha dit...

M'encanta!!! Molt ben pensat, de debò!

el taller de cuina ha dit...

Quina combinació de gustos intensos tan explosiva!!! petitet amb el panet de llavors, ha d'estar boníssim!
petonets

Marina Xocolata Desfeta ha dit...

Un entrepà deliciós... Guau! He de tastar aixo del pesto vermell, que ha d'estar de vici!

Moltes gràcies per participar!
Petonets!

Roser ha dit...

Ohhh sem fa la boca aigua amb aquest entrepà!! Petons

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Caram nena, això és una bomba de sabors! I a sobre amb els espàrrecs collits per vosaltres i tot! El toc de pesto vermell genial :)
Moltes gràcies per participar!!!
Petons
Sandra

QUIMA ha dit...

Hummmmmmmmmmmm això deu estar bonissim.
Una combinació molt original.
petons

@bet_cakes ha dit...

mmmmmmmmmmmm deliciós! M'encanta!
Petons
Belén

Isabel ha dit...

No hay mejor cena que un bocata;) me encanta cómo lo llamáis en catalán...

Pel Plaer de Cuinar ha dit...

una mescla fantastica... tot m'agrada i mesclat...
a! tens una coseta al meu bloc! passa a recollir-ho!
http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/2012/10/galetes-decorades-de-tardor-un-repte-i.html

lacuinadesempre.cat ha dit...

Collons, fot bona pinta això !