dilluns, 7 de març del 2011

REMENAT D´ESPÀRRECS, ALLS TENDRES I GAMBES

El cap de setmana passat, vam anar a buscar espàrrecs amb uns amics, i em vam trobar bastants! Vam decidir que ens els menjaríem per sopar.
Normalment amb els espàrecs que trobem en fem una truita, però aquesta vegada ens vam animar i en vam fer un remenat boníssim! 
Aquesta es una recepta típica, però la gràcia, es que la fas amb els espàrrecs que has trobat durant la tarda...























Ingredients:

Els espàrrecs trobats ( o comprats!)
Ous
Alls tendres
Gambes pelades
Sal
Oli




Les quantitats van en funció dels espàrrecs que trobeu.
Preparar-ho, es molt fàcil, es netegen i es tallen els espàrrecs i els alls tendres, es couen en una paella amb una mica d´oli, quan estan fets, s´hi afegeixen les gambes i  es couen,  al final hi posem els ous i anem remenant fins que estiguin cuits. A mi m´agrada que quedi una mica cru, això va a gustos. I… ja està!

6 comentaris:

ANA ha dit...

No hi ha res com uns espàrregs silvestres. Jo estic dissenyant el meu propi hort a casa. Ja us explicaré.

Petons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina

Anna ha dit...

Ostres Ana, ja explicaràs com el fas, jo planto algún tomaquet, i para de contar...

Anònim ha dit...

Quina delícia de remenat! A més fet amb espàrrecs recient collits, què més es pot demanar?
Petonets
Sandra

La cuina de l'Eri ha dit...

Sense dubte, no ré res a veure quan els has agafat tu ,, i només fa unes horetes. M'encantaria com l'Ana fer un petit hortet a casa, però si planto alguna cosa al balcó he de sortir jo de casa! Un plat boníssim! Petonets

Anna ha dit...

Gràcies pels comentàris! No hi ha res millor que una tarda amb els amics, collint espàrrecs.. o potser si... un sopar amb els amics menjan-los!!!
Petons a tots!
Anna

Ruben ha dit...

Totalment d'acord: res com els espàrrecs collits :-)

No em puc imaginar com posar una esparreguera en un hort domèstic, però segur que l'Ana ens instruirà en breu :-)