dijous, 24 de març del 2011

MAGDALENES

Aquesta recepta es de la meva mare. Be , a la meva mare li van ensenyar les seves cunyades, les germanes del meu pare, les meves ties, “las tias del pueblo”. Son d´un poblet de Còrdova, i quan les fan, les porten a coure al forn del poble. Jo m’enredortava de quan era petita, però resulta que encara ho fan!


Son unes magdalenes contundents, rústiques, amb gust d´oli, i que amb un parell en quedes tipa! Per això els fa en format petit, que passen mes bé. Això si acompanyades amb un trosset de xocolata!

Ingredients
1 kg de farina
1kg d´ous
1kg d´oli de girasol
1kg de sucre
1 sobre de llevat (Royal)

 En surten una pila, i si son petites mes. N´hi ha per  tota la família i amics!



La preparació, fàcil, es comença per els ous i el sucre, desprès s´hi afegeix l´oli i al final la farina amb el llevat. Es reparteix en càpsules,  fins la meitat , s´hi posa sucre per sobre, i cap al forn falta gent. A un s 200ªC fins que estiguin cuites (A ull, sempre ho fa a ull!) i...ja està!
Alguna vegada hi posa fruits secs o talls de xocolata, això ja ho deixo en les vostres mans.
Espero que us agradin!

18 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Puc sentir l'olor d'aquestes magdalenes des de casa...

tots a la cuina! ha dit...

Doncs si, semblen ben casolanes i segur que són boníssimes. M'encantaria tastar-les!

Anònim ha dit...

Nyaaaaam, nyam!! Te n'agafo unes quantes per esmorzar que tenen una pinta molt i molt bona! jajaja Quina gràcia m'has fet amb les faves Anna!! Espero que quedin bones!
Petonets guapa
Sandra

CAN JOAN I SARA ha dit...

Quina pinta mes deliciosa !!!
Una abraçada.
Sara

Helena ha dit...

Tenen una pinta estupenda Anna!! han d'estar boníssimes!!! =)
Petonets. Helena

http://elraconetdelamevacuina.blogspot.com

Judith ha dit...

que estic a temps d'esmorzar una??? t'han quedat fantàstiques!!!! petonets

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; Amb la quantitat - un kilo- de cada ingredient poden sortir unes petites però contundents magdalenes.
Això de fer-les al forn del poble ho havia sentit de petit... però encara és ara que veig que es fa... tè el seu encant, no? :-D :-D :-D
Que vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D :-D

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Magdalenes de tota la vida! No tenen preu.
Una bona recepta

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
No hi ha res millor que una recepta heretada ... de les de tota la vida! T'han quedat fantàstiques i amb la xocolaa.. umm boníssimes! Petons

Anna ha dit...

Gràcies a tots!
Molts petons!
Anna

En Roc a la Cuina ha dit...

Hola Anna, guapa tu

que bones, a casa quasi cada setmana una bona plata de magdalenes

mil petonets Susanna

Ingrid ha dit...

Aquestes magdalenes tenen un aspecte deliciós!! m'encanten, les de tota la vida!!!
Molts petonetsss

Emma's Bakery ha dit...

Hola Anna,

he vist el teu comentari al meu blog i he entrar al teu a fer una volteta...m'agrada molt! em quedare per aqui una bona estoneta i et seguire de ben aprop.
Petons

Mercè ha dit...

Anna, quina bona pinta aquestes magdalenes!! I pel que veig tenen un llarg recorregut! :)
Petons!

Anna ha dit...

Susanna i Emma benvingudes i moltes gràcies!
Ingrid i Mercè, moltes gràcies noies!
Petons
Anna

Miquel ha dit...

una bona pinta este kilo de magdalenas yo con 1/4 de kilo tengo bastantes ja,ja
de la manera que las haces me gustan y estan buenas ,vamos las de toda la vida
peto
miquel

Anna ha dit...

Hola Miquel, la veritat que amb aquestes quatitas n´hi ha per tota la familia, amics i veins!!

juliana alonso dorola ha dit...

mmmm, q ricas deben estar!