dijous, 31 de març del 2011

FINANCIERS

Dels Financiers no n’havia sentit mai a parlar,Per això aquesta recepta la he fet una mica a les palpentes, perquè no sabia com quedarien, ni quin gust tindrien.

Whole Kitchen en la seva proposta dolça per el mes de Març ens convida a preparar un clàssic de la gastronomia francesa: Financier


I com que no sabia com es feien, vaig fer servir la recepta que ens donaven

Ingredients:
 55 g de sucre glas
40 g de farina
40 g d’ametlla en pols
60 g de mantega
4 clares d´ou grans o 5 de petites


Es barreja la farina amb la ametlla i el sucre. a part es fon la mantega al micro i es deixa refredar una mica. Es baten una mica les clares, no a punt de neu, només una mica!
Es barregen les farines i el sucre amb les clares amb molta cura, a al final s´hi aboca la mantega i s´acaba de barrejar.
Es posen en el motllos, jo vaig fer servir uns de magdalenes de silicona, i es posen al forn precalentat a uns 180ªC durant 20 minuts, fins que estuquin dauradets per sobre.
Jo, en alguns hi vaig posar alguns nabius secs que tenia per casa (abans de coure’ls) perquè fossin una mica mes animats i.. ja està!



La veritat, em van agradar molt, son molt fàcils de fer i es fan en un moment. Tenen gust d´ametlla, i algú fins i tot, em va dir que li recordaven el gust dels panellets!


14 comentaris:

Anònim ha dit...

M'estan venint moltes ganes de provar-los, els veig per tot arreu i amb la pinta que tenen... mmmm! Els teus t'han quedat molt macos!
Petons
Sandra

Coses de Llàbiro ha dit...

Doncs jo com la Sandra, si en pogués anar agafant una mica de cada un. Quina temptació!

el taller de cuina ha dit...

T'han quedat molt bufons! es veuen tan finets!

Judith ha dit...

quina bona pinta!!! si en pogués agafar uns quants per esmorzar... petonets guapa!

Ana-Experimento en la cocina ha dit...

Te han quedado buenísimos.
Suerte en el concurso.
Besos

juliana alonso dorola ha dit...

te quedaron muy lindos

Margarida ha dit...

Fa temps que els vaig veure en un llibre, però encara no n'he menjat mai. Veient tot el repertori que heu fet aquest mes de financiers, suposo que ens animarem a prepar-los de tots els gustos i formes!
Petons

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
Jo em quedo amb els "animats" i els "avorrits" que tots dos t'han quedat esplèndis i això que era la primera vegada que els feies que sinó... Petons i bon cap de setmana

Judith ha dit...

Doncs per ser novata en aquest tema t'han quedat de luxe, és veuen molt esponjosos.
petons

Anna ha dit...

Moltes gràcies a tots!
Cada cometari es una i.lusió per mi!
Molts petons
Anna

Mercè ha dit...

Anna, t'han quedat perfectes!! Es veuen tan esponjosos! mmm!
Petons!

En Roc a la Cuina ha dit...

Hola Anna, guapa

si son tant bons com macos, segur que varen volar...je,je,

mil petonets Susanna

El Hada de las Tartas ha dit...

Te han quedado perfectos!! Muy muy apetecibles!! Un besito:)

@bet_cakes ha dit...

Quina bona pinta Anna! T'ha quedat fabulós!
Petons.
Belén