Ingredients, per uns 30 panellets
300g de farina d’ametlla
100g de moniato cuit
200g de sucre
Pinyons
Granet d’ametlla
Coco ratllat
Colorants
1 ou per pintar
A partir d’aquí es fan les diferents varietats.
Per fer els de pinyons, es fan boletes i s’arrebossen amb pinyons i es pinten amb ou batut. Per fer els d’ametlla, es fan boles, s´allarguen i es fa igual que amb el de pinyons però amb ametlla.. Aquest any no m´ha costat gens que s’enganxessin els pinyons i l´ametlla al panellet, no sé perquè! Per els de coco, s´hi afegeix una mica de coco ratllat a la massa, es formen els panellets i s’arrebossen amb coco. I per els del Barça, afegir una mica de colorant a la massa i ja està, al final els vam arrebossar amb sucre glass i cap al forn, a uns 200ºC fins que estiguin cuits i rossets!
8 comentaris:
Molt bona pinta auest panellets .......hi tant que s'ho debian passar d'alló mes bé els teus ajudants, sobretot fent els dels colors del barça.
petons
Fan molt bona cara. Els clàssics, els de sempres, són els més bons.
Que passeu bones Fires!!!
Petons.
MAR, de El que no mata engreixa
Aquests del Barça els podries patentar... faries calerons segur1.
Al meu fill li hagués encantat poder menjar panellets del Barça ;) un petonet
jajajja, visca el Barça!!! ;P i la castanyada, clar! petonets
buenissimosssssssssssssssss
peto
Bona idea això dels panellets del Barça! T'han quedat ben originals i segur que deliciosos!
Petons!
Anna
Pues una idea muy buena!!! me la apunto para mis sobrinitos que son del Barça a tope!!! Besos.
Publica un comentari a l'entrada