Aquesta recepta no se d´on l´he tret! L´altre dia remenant per casa, la vaig trobar apuntada en un full amb una anotació que deia: "Molt bona" La lletra era meva, però no sabia ni quan l´havia, fet ni quin gust tenia!!
Per tant.... l´he fet.... i si, molt bona! I molt ràpida i fàcil!
Te molt de gust de mató, es clar, s´ha d´acomanyar amb alguna cosa, perqué sino es fa una mica pesada! Jo la vaig probar amb carmel líquid i amb melmelada de fruits del bosc i totes dues combinacions bonissimes.
A la propera hi posaré nous!Ingredients:
500g de mató
1 iogurt natural
4 ous
8 cullarades soperes de sucre
1 cullerada sopera de maizena
Es trituren tots els ingredients amb el turmix. Es posa la barreja en un motllo rodó, untat amb mantega, i es cou al forn uns 45 minuts a uns 200ºC o fins que estigui cuita. Si es torra gaire per sobre, s´hi posa un tros de paper d´alumini per acabar de coure-la i...ja està!
3 comentaris:
que buenooooo mmmm como apetce... un saludo desde www.lasguisanderas.com
El provaré a casa ben aviat, ens torna bojos el mató!
Hola,
Oh! Amb el que m'agrada el mató... En faig diferents i tots a casa ens agradent. Té una bona pinta... Petons
Publica un comentari a l'entrada