dimecres, 22 de juny del 2011

ROTLLETS D´ALVOCAT

Primer de tot dir-vos:
 No he desaparegut! Encara estic per aquí!
Fa un temps, que tinc bastants de problemes a l´hora de publicar receptes, de deixar comentaris, i fins i tot de afegir les fotos. No se si es que el blog s´ha revelat en contra meva o soc jo que no el faig servir correctament!

Anem per la recepta:
L´amfitriona d´ aquest mes de l´HEMC 55 es la Sònia de L´EXQUISIT, i  quan vaig veure la proposta   em van venir al cap uns rotllets que fa una amiga meva,  i que son boníssims.  Vaig demanar-li  permís per publicar-los i em va dir que clar que si!  
Es fresqueta i ràpida de fer , pot servir com a primer plat o si talles els rotllets petits com a part d´un pica pica

Ingredients per uns 4 rotllets
4 "tortillas" mexicanes
1 alvocat
1 tomàquet  madur
Mitja ceba
1 llauna de tonyina
Suc de llimona
Oli
Sal


Es talla el tomàquet , la ceba i l’alvocat a dauets i es posen en un bol, s´hi afegeix la tonyina, i s´amaneix amb el suc de llimona l´oli i la sal. Amb aquesta barreja s´omplen les tortillas, s’enrotllen i…. ja està, mes fàcil impossible!

La meva amiga, també hi posa formatge de cabra, però com que no en tenia…
Moltes Gràcies Ita!

6 comentaris:

  1. bons rollitos i bona revetlla
    peto
    miquel

    ResponElimina
  2. Quins rollitos més nutritius i fets amb els ingredients tipics dels mexicans. M´agraden.
    Bona revetlla.

    ResponElimina
  3. Blogger està fent molt el tonto últimament!!! una bona proposta enrotllada!!! petonets guapa

    ResponElimina
  4. Anna, es el blogger, no pas tu

    Molt bona aportació, gracies per participar

    ResponElimina
  5. Hola,
    Doncs que bé que hagis pogut publicar aquest rotllets per que blogger darrerament dona molt problemes...
    Fantàstics amb l'alvocat que m'agrada tant! Petons

    ResponElimina
  6. Aixo agrada molt a casa meva per sopar... sopars informals i bons.

    Petons ens veiem per les cuines

    ResponElimina