dimecres, 3 d’agost del 2011

PASTÍS D´ANIVERSARI

Avui no us porto ben bé una recepta, sinó unes fotos....
Fa poc va ser l’aniversari de la filla d´una amiga meva, i vaig decidir  que jo li faria el pastís d’aniversari. Volia que fos diferent, i que agradés als nens i als grans. Passejant per diferents blocs, havia vist pastissos fantàstics fets amb fondant (una paraula nova que no coneixia!) i llegint i rellegint, buscant i remenant, vaig decidir- me a fer- ne un. No les tenia totes, no sabia si em quedaria gaire bé i si hauria de córrer a la pastisseria a comprar-ne un  a última hora, però com que el resultat va ser prou acceptable, us poso unes fotos del pastís!
Si voleu saber-ne mes, jo l’he fet seguint les receptes i consells del bloc Sugarmur, que es una passada!
Aquest està fet amb un Madeira Sponge Cake com a base, farcit de una crema de xocolata blanca i recobert amb fondant comprat!! que també es pot fer a casa, però ja no me la podia jugar tant!



10 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bonic!! M'agrada molt!!

    ResponElimina
  2. que maco! segur que la nena va estar feliç. Petonets

    ResponElimina
  3. Hola Anna:
    Estem ja a casa desprès de unes vacances ben tranquilas.
    Quin pastís més bonic !!!
    Una abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
  4. Espectacular!!! m'encantaria a decidir-me a fer-ne un!!

    ResponElimina
  5. Anna; Quina passada de gustos i d'originalitat tant agradable a la vista i al paladar.De ben segur que aquesta amiga teva, va quedar fescinada al veure una cosa tant i tant preciosa, bona, generosa, exquisita... en fi... que vagi de gust Anna¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  6. M'encanta!! és preciós i segur que estava super bo, a veure si un dia em veig amb cor de provar el fondant :)

    ResponElimina
  7. prou acceptable??? xulissim ...aahh per cet el 21 d'aquest mes es el meu aniverssari ..si ho vols m'en pots enviar un ha,ha,ha,ha,ha :D

    ResponElimina
  8. I és el primer que fas? T'ha quedat xulíssim!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Una preciositat! Jo he fet algun cop fondant de núvols a casa i tampoc és molt difícil, només que t'hi estàs una bona estona... i ho deixes tot empastifat!

    ResponElimina
  10. te ha quedado precioso y bueno seguro,para ser el primero has dejado el liston muy alto.

    petons
    miquel

    ResponElimina