Amb aquest gaspatxo, participo a Memòries d´una cuinera que aquest mes ens proposaven gaspatxos i salmorejos. El salmorejo es un altre descobriment que he fet aquest estiu, aviat posaré la recepta!
Ingredients:
500g de tomàquets vermells madurs
500g de síndria pelada i sense llavors
Oli
Sal
Vinagre
Pa torrat i cogombre per decorar
Es trituren els tomàquets i la síndria, i s’hi afegeix oli sal i vinagre al gust. Es passa per un colador, per treure les restes de pell del tomàquet, es posa a la nevera fins al moment de servir, i ...ja està!
El vaig posar en gotets petits, amb una mini broqueta de pa torrat i cogombre , que ja que no està dins el gaspatxo, almenys que hi sigui fora!
Yo tampoco soy nada gazpachera pero si tu dices que merece la pena hacerlo me fio. Eso sí, se ve delicioso.
ResponEliminaBesos.
Doncs a mi el gazpacho m'encanta!! mmm ja tinc ganes de fer aquest de sindria mmmm :P
ResponEliminaAquest gaspatxo és una bona manera de menjar fruita com a únic àpat.
ResponEliminamolt bo aquest gaspatxo i la brocheta tambe
ResponEliminapeto
miquel
Hola,
ResponEliminaJo l'he fet per primera vegada aquest estiu i a tots ens ha encantat. Ben bo, fresquet i sa!!! Li posaré la broqueta la propera vegada que li queda molt bé. Petons
molt bé!!! el de síndria és boníssim!!!! moltíssimes gràcies per particpar un cop més! i a sobre amb un plat que no t'agradava!!! sort que ara ja sí!!! ;P petonets
ResponEliminaQuina gran varietat que ni ha per la red de gazpatxos.
ResponEliminaPetons
En vaig fer la setmana passada que no l'havia tastat mai i ens va encantar!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar al memòries.