diumenge, 15 de maig del 2011

GRANISSAT DE MADUIXA

Desprès d´uns dies sense gaire temps per escriure res, el dia que tinc una estona per començar una entrada, passejar per totes les cuines i comentar els vostres plats, va i el blogger no funciona! O sigui que de tot el que habia fet, res de res. Quina ràbia!



Aquesta recepta d´avui , es amb la que participo a la proposta del mes de maig de La recepta del 15 que organitzen Els fogons de la bordeta i Xocolata Desfeta.
Vaig estar pensant uns dies la recepta a fer,  i al final em vaig decidir per un granissat. Fa temps en vaig fer un de nectarines, amb una recepta que vaig escoltar a la radio de la Mireia Carbó, només vaig canviar les nectarines per les maduixes i vaig reduir una mica la quantitat d´aigua.  Es una recepta ràpida i fàcil i que en surt una  bona quantitat!

Ingredients:
800g de maduixes
200ml d´aigua
150g de sucre
El suc de mitja llimona

Es posa al foc  l´aigua amb el sucre i es deixa un parell de minuts bullint. Es deixa refredar.
Es netegen be les maduixes i es trituren junt amb el suc de la mitja llimona.
Es barregen les maduixes amb la aigua el sucre i es posen al congelador. Cada mitja hora es va remenat amb una forquilla de manera que es vagi trencat el gel i ens quedi el granissat, i…ja està!


 Un cop vaig tenir el granissat fet, em van venir al cap uns postres que m´agraden molt que son les maduixes amb moscatell, com que no en tenia,  el toc final del granissat va ser un bon raig de garnatxa. Us ho recomano, a nosaltres ens va agradar molt, a la foto es el got petit, que tampoc s´ha d´abusar!


14 comentaris:

  1. precissament fa dies que dono voltes a una recepta de granitzat! però res, que no em decideixo... de moment em quedo amb aquesta!!! petonets guapa

    ResponElimina
  2. Ostres, jo com la Judith... fa temps que penso en fer un granissat! jajaja Ens passem el dia ruminant coses pel bloc, eh? Aquest té una pinta fantàstica... i el toc de granatxa espectacular!
    Moltes gràcies per participar maca!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Una opció molt fresca me l'apunto per aquest estiu

    ResponElimina
  4. Oh! Ara amb l'estiu esperant-nos això ho apuntooo! Ai que bo! Gràcies per participar!! Petonetss!!

    ResponElimina
  5. Anna, em sembla una proposta boníssima!! Jo prefereixo el granissat que el gelat! :)
    Petons!

    ResponElimina
  6. Una altre bona proposta per fer amb maduixes ¡¡.... Mare meva si que ens donen posibilitats.
    T'ha quedat perfecte.
    Petons i bona setmana

    ResponElimina
  7. Un granisat d'allò més saborós i refrescant!! m'encanta! té un color extraordinari
    Molts petonetss

    ResponElimina
  8. Quina copa més saborosa i refrescant.Visca les maduixes!

    ResponElimina
  9. Anna!!! sí, sembla que el blogger es posa d'acord en no funcionar quan tenim una estoneta eh?! =)
    El granissat té una pinta genial i amb un colo espectacular!!! me l'apunto...jiji
    Petons. Helena

    http://elraconetdelamevacuina.blogspot.com

    ResponElimina
  10. Hola,
    Quin rotllo els dies que no va funcionar eh??? No he fet mai granissat.. i em sembla que ben aviat provaré aquesta recepta que m'ha encantat!! A mi també m'agrada molt les maduixes en moscatell. A la meva aportació he posat la recpeta de melmelada de maduixes al mostacel... Boníssima! Petonets maca

    ResponElimina
  11. El granissat refrescant i elegant, les maduixes amb garnatxa han de ser rebones!!

    ResponElimina
  12. Hola Anna, aquest estiu el provo segur, aquest granissat.Acabo de descubrir el teu blog i ja he vist coses interesants.....
    Petonets.

    ResponElimina
  13. Anna; Saps que diuen del "Garnatxa"? doncs, aquest sí que "m'emborratxa".
    Una recepta -com molt bé dius Anna- fàcil i de bon fer, sense complicacions. La maduixa dona força joc a la cuina, la veritat.¡¡
    Que vagi de gust Anna¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina