dijous, 24 de març del 2011

MAGDALENES

Aquesta recepta es de la meva mare. Be , a la meva mare li van ensenyar les seves cunyades, les germanes del meu pare, les meves ties, “las tias del pueblo”. Son d´un poblet de Còrdova, i quan les fan, les porten a coure al forn del poble. Jo m’enredortava de quan era petita, però resulta que encara ho fan!


Son unes magdalenes contundents, rústiques, amb gust d´oli, i que amb un parell en quedes tipa! Per això els fa en format petit, que passen mes bé. Això si acompanyades amb un trosset de xocolata!

Ingredients
1 kg de farina
1kg d´ous
1kg d´oli de girasol
1kg de sucre
1 sobre de llevat (Royal)

 En surten una pila, i si son petites mes. N´hi ha per  tota la família i amics!



La preparació, fàcil, es comença per els ous i el sucre, desprès s´hi afegeix l´oli i al final la farina amb el llevat. Es reparteix en càpsules,  fins la meitat , s´hi posa sucre per sobre, i cap al forn falta gent. A un s 200ªC fins que estiguin cuites (A ull, sempre ho fa a ull!) i...ja està!
Alguna vegada hi posa fruits secs o talls de xocolata, això ja ho deixo en les vostres mans.
Espero que us agradin!

18 comentaris:

  1. Puc sentir l'olor d'aquestes magdalenes des de casa...

    ResponElimina
  2. Doncs si, semblen ben casolanes i segur que són boníssimes. M'encantaria tastar-les!

    ResponElimina
  3. Nyaaaaam, nyam!! Te n'agafo unes quantes per esmorzar que tenen una pinta molt i molt bona! jajaja Quina gràcia m'has fet amb les faves Anna!! Espero que quedin bones!
    Petonets guapa
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina pinta mes deliciosa !!!
    Una abraçada.
    Sara

    ResponElimina
  5. Tenen una pinta estupenda Anna!! han d'estar boníssimes!!! =)
    Petonets. Helena

    http://elraconetdelamevacuina.blogspot.com

    ResponElimina
  6. que estic a temps d'esmorzar una??? t'han quedat fantàstiques!!!! petonets

    ResponElimina
  7. Anna; Amb la quantitat - un kilo- de cada ingredient poden sortir unes petites però contundents magdalenes.
    Això de fer-les al forn del poble ho havia sentit de petit... però encara és ara que veig que es fa... tè el seu encant, no? :-D :-D :-D
    Que vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina
  8. Magdalenes de tota la vida! No tenen preu.
    Una bona recepta

    ResponElimina
  9. Hola,
    No hi ha res millor que una recepta heretada ... de les de tota la vida! T'han quedat fantàstiques i amb la xocolaa.. umm boníssimes! Petons

    ResponElimina
  10. Hola Anna, guapa tu

    que bones, a casa quasi cada setmana una bona plata de magdalenes

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Aquestes magdalenes tenen un aspecte deliciós!! m'encanten, les de tota la vida!!!
    Molts petonetsss

    ResponElimina
  12. Hola Anna,

    he vist el teu comentari al meu blog i he entrar al teu a fer una volteta...m'agrada molt! em quedare per aqui una bona estoneta i et seguire de ben aprop.
    Petons

    ResponElimina
  13. Anna, quina bona pinta aquestes magdalenes!! I pel que veig tenen un llarg recorregut! :)
    Petons!

    ResponElimina
  14. Susanna i Emma benvingudes i moltes gràcies!
    Ingrid i Mercè, moltes gràcies noies!
    Petons
    Anna

    ResponElimina
  15. una bona pinta este kilo de magdalenas yo con 1/4 de kilo tengo bastantes ja,ja
    de la manera que las haces me gustan y estan buenas ,vamos las de toda la vida
    peto
    miquel

    ResponElimina
  16. Hola Miquel, la veritat que amb aquestes quatitas n´hi ha per tota la familia, amics i veins!!

    ResponElimina