dimarts, 22 de febrer del 2011

PASTA AMB ESCALIVADA

Ha sobrat escalivada? Doncs espera, que bullo una  mica de pasta i a veure com queda...
Això es el que em va passar fa molt de temps i la veritat, després d’aquell dia, ja miro que en sobri d’escalivada per poder fer aquest plat!



Ingredients:
(per 2 persones mes o menys)

Escalivada (1 pebrot, una albergínia i una ceba normaletes)
200 g de pasta (aquesta vegada tallarines)
2 grans d’all
Oli
Sal
Julivert

Es bull la pasta i s' escorre.
En una paella grosseta, s’hi posa oli i els alls tallats petits, i quan es comencen a coure, s’hi afegeix la escalivada tallada a tiretes primes, s’hi dona un parell de voltes i s’hi afegeix la pasta i es deixa coure un minut mes, perquè s’ajuntin els sabors. Es rectifica de sal si fa falta, s’hi posa una mica de julivert tallat per sobre i.. ja està!

Es pot  menjar freda o calenta, i està bona de les dues maneres
A la foto no surt, però un cop a taula, vaig agafar formatge de cabra, li vaig posa per sobre i....boníssim!




9 comentaris:

  1. Ostres, a mi aquest plat segur que m'encantaria! Amb el que m'encanta l'escalivada... i el temps que fa que no faig!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Molt bona la idea Anna!!!m'animaré a fer-la... petons

    ResponElimina
  3. me encanta la escalibada y la pastaa, asi que lo probare
    un saludo
    www.lasguisanderas.com

    ResponElimina
  4. I tant que té de ser bona aquesta recepta, casualment avui tinc escalivada a veure si me'n sobra i demà els i preparo aquest plat.

    Judith

    ResponElimina
  5. El toc aquest del formatge de cabra... m'ha agradat molt!! Ja se que he de fer més escalivada la propera vegada!
    Petons

    ResponElimina
  6. Hola a tots i gràcies pels comentaris!
    La veritat es que està molt bona, i es una manera d´aprofitar, i el formatge de cabra ho acaba de lligar to. Espero que us agradi!

    ResponElimina
  7. Anna que rica es la escalivada ... y con pasta mucho mas ..las fotos preciosas ..besos MARIMI

    ResponElimina
  8. Anna, molt bon contrast la pasta amb l'escalivada. I el formatge de cabra li dona un toc fantàstic. M'agrada!

    ResponElimina
  9. Anna me gusta esta combinacion no la he probado nunca, me la llevo
    peto
    miquel

    ResponElimina