Ingredients:
150g de mantega
125g de formatge ratllat, jo li he posat gouda, però la recepta posa emmental
25g de parmesà
3 cullerades d e crema de llet
175g de farina
2 culleradetes de llevat pols
2 ous
Sal i pebre
Sèsam
Es posa en un bol, la mantega pomada, els formatges, la crema de llet , la sal i el pebre(al gust) i es remena tot amb la batedora de varetes (costa una mica) Un cop ben barrejat, s´hi afegeixen els ous i la farina mes el llevat tamisats, anar alternant. Queda una massa molt espessa i una mica enganxosa.
Es posa la massa en una màniga pastissera amb una broquet arrissat, i es fan les formes que es vulguin (palets, rodonetes anelles...) s'hi posa per sobre sèsam, i es couen al forn a 200ºC durant uns 10 minuts o fins que estiguin rosses i cuites i... ja està!
A la foto del llibre, les galetes semblaven d’aquelles de mantega daneses, per això el broquet arrissat, però al posar-les al forn, a mi m’han quedat sense ris! Però bones Eh!
Hola!
ResponEliminaSegur que t'han queda boníssimes encara que no s'hagi mantingut el ris. Bona eleció amb el gouda. Una pinta molt bona. Petons
Que maques que t'han quedat, i amb el que ens agrada a casa el formatge!
ResponEliminaDoncs a les teves fotos tenen molt bona pinta! Tot el que es digui formatge a mi m'agrada.
ResponEliminaPetonets
En puc agafar una? Quina bona fila que fan!!!!
ResponEliminaAnna; T'he he agafat amb doble motiu... la teva recepta de galetes de formatge i també, a la meva llista de blogs.
ResponEliminaUnes galetes d'alló més i més bones, de segur que sí... i de formatge, que bé..¡¡
Que vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D :-D
con estos ingredientes buena seguro me gustan
ResponEliminapeto
miquel
Quines galetes tant xules!! m'agrada molt la forma i sobretot el sabor que li ha de donar el formatge! Ua recepta genial.
ResponEliminaMolts petonetsss